Top 40 - cele mai bune poezii
Top 40 - poezii de top Topul autorilor Poezia zilei Ghicitori basme, povesti, pilde, fabule, legende, proverbe, maxime
   
Autori - poeti celebri. Cei mai cunoscuti scriitori de poezii
      Lista completa a autorilor

Autentificare
Parola? 
Creare album poezii
Publicati poeziile online.
Ultimele adaugari
LUCACI FLORENTIN - ÎNAPOI ÎN FORȚĂ - BACK IN FORCE
Noapte bună!
Noapte bună!
Culoare
Seară de mai
Total autori
948

Poezia zilei - poezia actuala

1. UNEORI
de Poezii-Diverse

de Gabriel Timoceanu


Uneori mi se face de tine
Cum
ti se face dor de morti.

In filme mute si-n
poze sepia imi razi
si-mi faci cu ochiul

Cu cat mai nemiscator
Ma indrept ca sa fiu
Cu atat
chitcaielile tale
Imi vin

Si cand zic vorba:
"lumea asta"
Tu imi apari
Singuratica
si Nejudecata.

 
 
 
| Copyright © poeziile.com | Home | Contact |