Poetul zilei
Mihai Eminescu
(1850 - 1889)

435 Poezii
3 Doine
2 Sonete
1 Teatru
2 Cantece
3 Balade
8 Proza
1 Ode
1 Hore

Poezia de azi

Gradina furata de pasi
de George Constantin


Citeste Poezie completa
 

 

 

Ghicitori
Povesti
Top 40 poeti
Top autori

 

Cautare avansata



































Poezii despre Frumusete

 




Frumusetea mea imi face rau

Frumusetea mea imi face rau,
Mai necunoscuta decat luna
Trecand din oglinda-n oglinda,

Poezie de Ana Blandiana

Frumusetea

D-ei * *
Adesea pe campie
Auz o ar monie,
Un ce melodios:

Un glas care se pare
Poezie de Grigore Alexandrescu

La frumusetea ei
Dincolo erai de clarul stelelor si luna, sfioasa, te urma.
O, cu mult mai frumoasa era cristalina, lacrima ta!

Poezie de Emil Botta

Frumusete
Din nou imi apari, zeita.
Fiica sfinta a zarilor limpezi.
Dulce rascruce.
Roua rasare inlantuind degetele tale de aur

Poezie de Angela Marinescu

Pagini:

Adevar
Amintiri
Bani
Bebe
Boala
Bucurie
Calatorii
Casatorie
Copilarie
Credinta
Curaj
Dans
Dragoste
Eroism
Familie
Flori
Frica
Frumusete
Iarna
Incredere
Ingrijorari
Iubire
Lacomie
Libertate
Munca
Natura
Pace
Pierderi
Ploaie
Prietenie
Primavara
Putere
Rasism
Razboi
Respect
Saracie
Scoala
Simpatie
Singuratate
Soare
Speranta
Succes
Tinerete
Toamna
Vara
Viata
Viitor
Vise

 



Copyright 2024 © Poeziile sunt proprietatea poetilor. Toate poemele sunt reproduse in scop educational pentru informarea utilizatorului.Contact (Poeziile.com - Portal de poezie romaneasca )
Mari poeti romani