Cele mai recente albume de poezii
Top 40 - poezii de top Topul autorilor Poezia zilei Ghicitori basme, povesti, pilde, fabule, legende, proverbe, maxime
   
Autori - poeti celebri. Cei mai cunoscuti scriitori de poezii
      Lista completa a autorilor

Autentificare
Parola? 
Creare album poezii
Publicati poeziile online.
Ultimele adaugari
LUCACI FLORENTIN - ÎNAPOI ÎN FORȚĂ - BACK IN FORCE
Noapte bună!
Noapte bună!
Culoare
Seară de mai
Total autori
948

Cele mai recente albume de poezii adaugate

1. Albumul Ciobanu-AlexandruEusebiu
    - Mesaj

2. Albumul Glafire
    - Amintiri
    - Noiembrie

3. Albumul visul-noptilor-reci

4. Albumul Dum-spiro-spero
    - viscere

5. Albumul Poezii-Claudiu-Romanu
    - O INIMĂ CU SOȚ

6. Albumul tinerii-condeieri-de-la-Onesti-Hincesti
    - LIUBA POZNEACOV Învaţă să fi om!
    - LIUBA POZNEACOV Poetul colindă
    - ANDREEA DUMBRAVĂ Satul
    - NICOLETA NECULAI Visul
    - ANA VASLUIAN Nu fiţi lacomi la vânat

7. Albumul Universuri

8. Albumul Am-scris-am-spus
    - Virgulă

9. Albumul Insemnari-mai-vechi

10. Albumul anaardeleanuyahoocom
    - ALTARUL UNUI POEM
    - forţa gândului de zi
    - sunt un copil-jucărie
    - lucrurile în care cred
    - cheia universului

11. Albumul Daniel-Daian
    - vârsta hamalului o port doar în clipele impare

12. Albumul Sergiu-Stefan-Poiana-implinirii
    - Sergiu Ştefan NU-ŢI FIE FRICĂ!
    - Sergiu Ştefan LUMINĂ LINĂ
    - Sergiu Ştefan SOARTA DE ARTIST, inspirat din videoclipul poeziei „Bătrânii” de Doina Strulea
    - Sergiu Ştefan DESTIN
    - Sergiu Ştefan ECOUL VREMII

13. Albumul Poiana-implinirii
    - Ecoul vremii de Sergiu Ştefan
    - Gânduri efemere de Sergiu Ştefan
    - De vorbă cu Mihai Viteazul de Sergiu Ştefan
    - Protest de Sergiu Stefan

14. Albumul Blestemat-de-a-fi-Om
    - In goana, după...
    - Nu mi-e pasa

15. Albumul Printre-aripi-de-ingeri

16. Albumul Recunoastere
    - Recunoaştere

17. Albumul Nopti-cu-lumanare

18. Albumul ABSOLUT
    - Mantia Uitarii
    - Umbre

19. Albumul Bstefan
    - Pajura tinereti
    - Traita viata unui vis duhovnicesc

20. Albumul Fllorin
    - Baba

 
 
 
| Copyright © poeziile.com | Home | Contact |