Poetul zilei
Costache Conachi
(1777 - 1849)

7 Poezii

Poezia de azi

Ce e amorul?
de Mihai Eminescu
Ce e amorul? E un lung
Prilej pentru durere,
Caci mii de lacrimi nu-i ajung
&#;i tot mai multe cere.

Citeste Poezie completa
 

 

 

Ghicitori
Povesti
Top 40 poeti
Top autori

 

Cautare avansata

Cele mai citite poezii

 



Cele mai citite poezii - top40 la poeziile.com

1. RAPSODII DE PRIMAVARA
de George Toparceanu

2. PRIMAVARA
de Ion Pillat

3. Este bine, nu e bine
de Poezii Diverse

4. FURNICA SI PORUMBITA
de Povesti

5. VESTITORII PRIMAVERII
de George Cosbuc

6. AMINTIRI DIN COPILARIE
de Povesti

7. PUIUL
de Povesti

8. Pisica si soarecele
de Ghicitori/ANIMALE-DOMESTICE

9. Melancolie
de Tudor Arghezi

10. Sonete
de Mihai Eminescu

11. IUBIRE
de Alexandru Vlahuta

12. Regasire
de Ion Pillat

13. Inceputul
de Nicolae Labis

14. Ghiocelul
de Ghicitori/FLORA-SALBATICA

15. ACUARELA
de Ion Minulescu

16. Memento Mori
de Mihai Eminescu

17. TABEL CRONOLOGIC OCTAVIAN GOGA
de Octavian Goga

18. Iepurele
de Ghicitori/ANIMALE-SALBATICE

19. Flori de mucegai
de Tudor Arghezi

20. Povestea lui Harap-Alb
de Povesti

21. RADA
de George Cosbuc

22. Luceafarul
de Mihai Eminescu

23. FAPTURA MAMEI
de Grigore Vieru

24. PRIMAVARA INUTILA
de Ion Minulescu

25. PRIETENIE
de Povesti

26. Nocturna
de George Bacovia

27. Ex libris
de Tudor Arghezi

28. Aeroport in seara
de Nichita Stanescu

29. Toamna
de Tudor Arghezi

30. CASA AMINTIRII
de Ion Pillat

31. Legenda ciocarliei
de Vasile Alecsandri

32. Amurg violet
de George Bacovia

33. Vaca
de Ghicitori/ANIMALE-DOMESTICE

34. Psalm VI
de Tudor Arghezi

35. Creion
de Tudor Arghezi

36. FURNICA
de Povesti

37. Calin file din poveste
de Mihai Eminescu

38. Cerbul
de Ghicitori/ANIMALE-SALBATICE

39. Porumbul (papusoiul, cucuruzul)
de Ghicitori/CAMP-CEREALE

40. LA PASTI
de George Cosbuc




Copyright 2024 © Poeziile sunt proprietatea poetilor. Toate poemele sunt reproduse in scop educational pentru informarea utilizatorului.Contact (Poeziile.com - Portal de poezie romaneasca )
Mari poeti romani