Iluzia

Vezi toate poeziile din albumul Poezii veseletriste si chiar macabre

Era noapte,cerul innorat, debea daca se mai zarea vreo stea.Sunt ratacit intr-o padure.Nu ma intrebati cum am ajuns acolo,deoarece nici eu nu stiu. Pur si simplu m-am trezit aici.
Printre coppacii cei desi nici nu se vedea cerul.Totul era invaluit intr-o ceata densa.Nu stiam cum sa ies din padure,eram inspaimantat,vedeam si auzeam sunete macabre,copacii parca aveau ochi si gura,radeau si se uitau fix la mine.
In zare se vedea o lumina palida,eu am crezut ca este iesirea.Am fugit intra colo ,cand am ajuns nu-mi venea sa cred ochilor ,era un spirit ratacit.Inspaimantat nu mai stiam nici in ce directie s-o iau.In timp ce alergam m-am lovit de o creanga , am ametit si am cazut.
Cand mi-am revenit am observat ca eram in pat.Oare era un vis?S-au chiar s-a intamplat cu adevarat?Nici eu nu stiu,dar am si vanataile pe care le-am facut in timpul odiseei.
Totul ramane un mister
Berzuc Robert

Pune poezia Iluzia pe pagina ta
Adauga link pe pagina web a site-ului tau.Poezii despre:

Primavara

Toamna

Iarna

Iubire

Bucurie

Viata

Flori

Boala

Singuratate

Frica

Scoala

vezi mai multe

Politica de confidentialitateCopyright 2024 © Poeziile sunt proprietatea poetilor. Toate poemele sunt reproduse in scop educational pentru informarea utilizatorului.Contact (Poeziile.com - Portal de poezie romaneasca )
Mari poeti romani