Poeziile.com - Home

 Parola? Creare album poezii
Poetii clasici ai literaturii romanePoezii frumoase pe temePoeti membri ai clubului poetilor tineriPoeziile mele


 
Poetul zilei
Anatol E. Baconsky
(1925 - 1977)

42 Poezii
1 Doine
1 Sonete

Poezia de azi

Martisor
de George Meniuc


Citeste Poezie completa
 

 

 

Ghicitori
Povesti
Top 40 poeti
Top autori

 

Cautare avansataIluzia

Vezi toate poeziile din albumul Poezii veseletriste si chiar macabreEra noapte,cerul innorat, debea daca se mai zarea vreo stea.Sunt ratacit intr-o padure.Nu ma intrebati cum am ajuns acolo,deoarece nici eu nu stiu. Pur si simplu m-am trezit aici.
Printre coppacii cei desi nici nu se vedea cerul.Totul era invaluit intr-o ceata densa.Nu stiam cum sa ies din padure,eram inspaimantat,vedeam si auzeam sunete macabre,copacii parca aveau ochi si gura,radeau si se uitau fix la mine.
In zare se vedea o lumina palida,eu am crezut ca este iesirea.Am fugit intra colo ,cand am ajuns nu-mi venea sa cred ochilor ,era un spirit ratacit.Inspaimantat nu mai stiam nici in ce directie s-o iau.In timp ce alergam m-am lovit de o creanga , am ametit si am cazut.
Cand mi-am revenit am observat ca eram in pat.Oare era un vis?S-au chiar s-a intamplat cu adevarat?Nici eu nu stiu,dar am si vanataile pe care le-am facut in timpul odiseei.
Totul ramane un mister
Berzuc Robert

Pune poezia Iluzia pe pagina ta
Adauga link pe pagina web a site-ului tau.


Poezii despre:

Primavara

Toamna

Iarna

Iubire

Bucurie

Viata

Flori

Boala

Singuratate

Frica

Scoala

vezi mai multe

Politica de confidentialitateCopyright 2024 © Poeziile sunt proprietatea poetilor. Toate poemele sunt reproduse in scop educational pentru informarea utilizatorului.Contact (Poeziile.com - Portal de poezie romaneasca )
Mari poeti romani