Poeziile.com - Home

 Parola? Creare album poezii
Poetii clasici ai literaturii romanePoezii frumoase pe temePoeti membri ai clubului poetilor tineriPoeziile mele


 
Poetul zilei
Ana Blandiana
(1942 - ?)

367 Poezii

Poezia de azi

Noi cantaretii leprosi
de Lucian Blaga


Citeste Poezie completa
 

 

 

Ghicitori
Povesti
Top 40 poeti
Top autori

 

Cautare avansata



































Poezii despre Iubire

 




Iubire

Iubire, sete de via a,
Tu e=ti puterea creatoare,
Sub care inimile noastre
Renasc ca florile in soare,

Poezie de Alexandru Vlahuta

M-ai chinuit atata cu vorbe de iubire

M-ai chinuit atata cu vorbe de iubire,
Cu sarutari aprinse si cu imbratosari!
Stiai c-o maiestrie ce nu am cunoscut-o

Poezie de Mihai Eminescu

Iubirea noastra moare
Iubirea noastra moare,
Grabeste-te si vino,
Nu-ntirzia o clipa, atit cit mai e vreme !

Poezie de Alexandru T. Stamatiad

E moarta iubirea
E moarta iubirea
Si-n mutul si voi
Al raului negru o duc s-o-nmormante.
Si nimeni sa-i planga,

Poezie de Elena Farago

Cantec de iubire
Gloria in care
exist si existi
Atat de mult
la tihna viseaza!
Bucuroasa in ochii tai

Poezie de Grigore Vieru

iubire
Cineva hotarise de mult
ca oamenii au voie sa moara
Moarte frumoasa, nemuritoare, moarte buna,

Poezie de Geo Dumitrescu

Iubirea noastra
Iubirea noastra arde inca,
Cum minereul in tais de stinca.
Cum briliantul arde in carbune

Poezie de Agatha Bacovia

Cantec de iubire
Vedeniile mele-n trista te te-or ajunge
Orieit de-ndepartata iti vei afla culcus;
Uitarea viorie si-n somn ti-o voi strapunge

Poezie de Virgil Gheorghiu

Risipa de iubire
Nu rasuceste nimeni aminitrea
doar cu ca un cutit in carne vie
si curge sange cald.
E doar iubirea

Poezie de Eta Boeriu

Numai iubirea

Numai iubirea dintre parinti si copii
E samanta.
Iubitul meu, esti fiul meu,

Poezie de Ana Blandiana

Pagini:
1 2 3

Adevar
Amintiri
Bani
Bebe
Boala
Bucurie
Calatorii
Casatorie
Copilarie
Credinta
Curaj
Dans
Dragoste
Eroism
Familie
Flori
Frica
Frumusete
Iarna
Incredere
Ingrijorari
Iubire
Lacomie
Libertate
Munca
Natura
Pace
Pierderi
Ploaie
Prietenie
Primavara
Putere
Rasism
Razboi
Respect
Saracie
Scoala
Simpatie
Singuratate
Soare
Speranta
Succes
Tinerete
Toamna
Vara
Viata
Viitor
Vise

 



Copyright 2024 © Poeziile sunt proprietatea poetilor. Toate poemele sunt reproduse in scop educational pentru informarea utilizatorului.Contact (Poeziile.com - Portal de poezie romaneasca )
Mari poeti romani