Poetul zilei
Aura Christi
(1967 - ?)

4 Poezii
1 Elegii

Poezia de azi

intalniri
de Lucian Blaga
Cum s-a facut nu-i bine sa cunoastem.
Stim doar ca-n spatii si in vis noi ne-ntalnim mereu aceiasi, mereu sub pomul interzis.

Citeste Poezie completa
 

 

 

Ghicitori
Povesti
Top 40 poeti
Top autori

 

Cautare avansata

Poezii despre Pace

 




Dormi in pace

Dormi, iubito, dormi in pace. N-am venit sa- i tulbur
somnul,
Nici sa pl`ng... La ce-am mai pl`nge pe-adormi ii intru

Poezie de Alexandru Vlahuta

Fie pace pe pamant

Intr-o casca de razboi
Un hulub cuibar isi face.
Sa cantam cat mai vioi:
Fie-n viata numai pace!

Poezie de Carare Petru

Catre pace
Ma uit in urma, asupra virstelor mele,
asupra trupurilor ce le-am insirat
in sus,
ca pe un stilp ce sprijina

Poezie de Nichita Stanescu

Copacenii

I
Plangi, frumoasa tara, lacrime de sange!
Plangi, precum durerea ne-ncetat se plange,

Poezie de Dimitrie Bolintineanu

Pace

Si plictisit
De-a vietii
Intrebari...
Raspunsul,
Meschin
Si fugitiv...

Poezie de George Bacovia

Pace

Pace voua, celor care
Duceti odihna pe brate
Si fara incetare uitati
Cine sunteti si noaptea

Poezie de George Constantin

Cand dar o sa gusti pacea

Cand dar o sa gusti pacea, o inima mahnita?
Cand dar o sa-nceteze amarul tau suspin?

Poezie de Grigore Alexandrescu

Multumim pentru pace

Mama paine alba coace,
Noi zburdam voios.
Pentru pace, pentru pace
Multumim frumos.

Poezie de Grigore Vieru

De chemat pacea

Lui Paul Alexandru Georgescu
Iata,
In urma razboiului
Ranitii vin.
Din urma ranitilor


Poezie de Grigore Vieru

Si vis pacem para bellum

Totul e frumos si bine
Oamenii isi spala fata cu lumina
Pacea defileaza pe strazi cu armele in mana

Poezie de Ion Milos

Pagini:
1

Adevar
Amintiri
Bani
Bebe
Boala
Bucurie
Calatorii
Casatorie
Copilarie
Credinta
Curaj
Dans
Dragoste
Eroism
Familie
Flori
Frica
Frumusete
Iarna
Incredere
Ingrijorari
Iubire
Lacomie
Libertate
Munca
Natura
Pace
Pierderi
Ploaie
Prietenie
Primavara
Putere
Rasism
Razboi
Respect
Saracie
Scoala
Simpatie
Singuratate
Soare
Speranta
Succes
Tinerete
Toamna
Vara
Viata
Viitor
Vise

 



Copyright 2024 © Poeziile sunt proprietatea poetilor. Toate poemele sunt reproduse in scop educational pentru informarea utilizatorului.Contact (Poeziile.com - Portal de poezie romaneasca )
Mari poeti romani