Dorinte

Vezi toate poeziile din albumul gelu
Lasa-ma sa-ți vorbesc astazi despre dorințe.

M-am trezit și te-am cautat!Nu erai langa mine.A fost un vis in visul meu.Dormeai in brațele mele.Cand,cum,nu știu ce s-a intamplat,dar erai langa mine și eram atat de fericit.mi-aș dori macar acest vis sa se concretizeze,restul vine de la sine.

Lucrurile pe care le-am dorit in viața am luptat pentru ele;cum aș putea acum sa nu lupt pentru ceea ce imi doresc cel mai mult,pe tine,pentru tandrețe,pentru duioșie.

In copilarie ne dorim sa avem totul,cand suntem maturi ne dorim un singur lucru,la batranețe nu ne mai dorim nimic.mi-a mai ramas acel singur lucru,la care ravnesc cel mai mult,pentru care aș lupta chiar daca ar fi ultima din viața,sa te iubesc,sa ma iubești,sa ne unim destinele,sa ne contopim in universul minunat al iubirii!

N-am decat o singura dorința, și intreaga mea ființa și toate puterile mele țintesc spre implinirea ei. O doresc atat de mult și sunt atat de neclintit, incat sunt convins ca se va implini.

Obstacolele ce impiedica dorința mea de a fi impreuna cu tine,devin elanuri ce ma imping spre implinire,e ca și cum ai vrea sa stingi un foc cu benzina;nimic nu va sta in calea indeplinirii iubirii noastre.
Știi,un artist are in mana sa materia bruta,mana din care va ieși o opera de arta,in mainile noastre avem tot ce ne trebuie pentru a realiza o capodopera:dragoste,vise,dorinte,capodopera intitulata IUBIRE.

Dorința mea de a te iubi e ca un cantec,așezat in mijlocul inimii,un cantec fara de cuvinte,un cantec atat de placut incat nu se va opri niciodata!

Un scriitor trebuie sa fie un romantic desavarșit,indragostit de ceea ce iubește,pentru ca Dumnezeu i-a dat talentul de a scrie dar nu I l-a introdus in calimara.dorința arzatoare din sufletul lui așa poate fi domolita,așternand pe-o foaie gandurile sale,visurile,dragostea nebuna ce izbucnește din sufletul lui catre aleasa inimii lui,catre tine ,iubita mea.
2/5/2016

for my beloved Miruna

Pune poezia Dorinte pe pagina ta
Adauga link pe pagina web a site-ului tau.Poezii despre:

Primavara

Toamna

Iarna

Iubire

Bucurie

Viata

Flori

Boala

Singuratate

Frica

Scoala

vezi mai multe

Politica de confidentialitateCopyright 2024 © Poeziile sunt proprietatea poetilor. Toate poemele sunt reproduse in scop educational pentru informarea utilizatorului.Contact (Poeziile.com - Portal de poezie romaneasca )
Mari poeti romani