Poeziile.com - Home

 Parola? Creare album poezii
Poetii clasici ai literaturii romanePoezii frumoase pe temePoeti membri ai clubului poetilor tineriPoeziile mele


 
Poetul zilei
Ana Blandiana
(1942 - ?)

367 Poezii

Poezia de azi

Noi cantaretii leprosi
de Lucian Blaga


Citeste Poezie completa
 

 

 

Ghicitori
Povesti
Top 40 poeti
Top autori

 

Cautare avansata



































Poezii despre Toamna

 




Vant de toamna

Ma zoresc sa scriu degraba...
Pentru ce, nu stiu nici eu:
Ma zoreste Dumnezeu?

Poezie de Alexandru Macedonski

VEVERITA, toamna

Poezie de Ion Pillat

Simfonie de toamna
Hai sa mergem in parcul
Batrin !
I-o zi de toamna
Ca o poveste sfinta
Din

Poezie de Eugen Stefanescu-Est

Toamna
Acum se cheltuia inalta ora de lumina sonora -si de desavarsire si tacere soarele putrezea in mere.

Poezie de Magda Isanos

Toamna


Strabatem iaras parcul, la pas, ca mai nainte.
Cara rile-nvelite-s cu palide-oseminte.

Poezie de Tudor Arghezi

Toamna la miorcani

Peste dealuri, peste ape, pretutindenea se lasa
O lumina invelita in marame de matasa.

Poezie de Ion Pillat

Semnal de toamna


O voce ieri din adanc s-a-naltat
amara, amara, amara.
Ingeri multi murind si-au lasat

Poezie de Lucian Blaga

Toamna

Toamna e rece
Ploile innegresc cerul
Suflete in haine vargate
Se plimba pe strazi

Poezie de Ion Milos

Gand de toamna
Din tot ce e mai trist in toamna,
Pe cind natura-i mai pustie,
Trezind in sufletele noastre

Poezie de Traian Demetrescu

Acorduri de toamna
Apusul se zbate-n vapai peste culme
Si-n purpura-mbraca aleiele moarte.
Apusul se stinge ca viata-ntr-un lut,

Poezie de Constantin T. Stoika

Pagini:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Adevar
Amintiri
Bani
Bebe
Boala
Bucurie
Calatorii
Casatorie
Copilarie
Credinta
Curaj
Dans
Dragoste
Eroism
Familie
Flori
Frica
Frumusete
Iarna
Incredere
Ingrijorari
Iubire
Lacomie
Libertate
Munca
Natura
Pace
Pierderi
Ploaie
Prietenie
Primavara
Putere
Rasism
Razboi
Respect
Saracie
Scoala
Simpatie
Singuratate
Soare
Speranta
Succes
Tinerete
Toamna
Vara
Viata
Viitor
Vise

 



Copyright 2024 © Poeziile sunt proprietatea poetilor. Toate poemele sunt reproduse in scop educational pentru informarea utilizatorului.Contact (Poeziile.com - Portal de poezie romaneasca )
Mari poeti romani