Poeziile.com - Home

 Parola? Creare album poezii
Poetii clasici ai literaturii romanePoezii frumoase pe temePoeti membri ai clubului poetilor tineriPoeziile mele


 
Poetul zilei
Ana Blandiana
(1942 - ?)

367 Poezii

Poezia de azi

Noi cantaretii leprosi
de Lucian Blaga


Citeste Poezie completa
 

 

 

Ghicitori
Povesti
Top 40 poeti
Top autori

 

Cautare avansata



































Poezii despre Viata

 




Viata-neviata

Viata, ca tare esti numiebine.
Viata, ca tare esti noapteavine.
Viata, ca tare esti ofmieteama.

Poezie de Dumitru Matcovschi

Cu VIATA, cu dorul
M-am amestecat cu viata
Ca noaptea cu dimineata.

M-am amestecat cu cantul
Ca mormantul cu pamantul.

Poezie de Grigore Vieru

Cintecul de viata si de moarte al Postariului de la Runc
Inca mai cred ca viata
E ca un acvariu
E ca ata
E un Joc, cum zice Postariu!

Poezie de Ioan PINTEA

Din viata

In largul marii fara margini, in largul marii zbuciumate,
Se intalnira doua scanduri din doua vase sfaramate.

Poezie de Octavian Goga

Toata viata mea

Toata viata mea
N-a fost decat un sir de sperante frante
Zilele au trecut
Crezand ca lumea va fi maine mai buna

Poezie de Ion Milos

Viata

Muzica Daria Radu
Interpreta Margareta Ivanus
Viata e una intotdeauna
si-i ca lumina a tuturor.

Poezie de Dumitru Matcovschi

S-a stins viata falnicei Venetii
S-a stins via&#;a falnicei Vene&#;ii,
N-auzi cantari, nu vezi lumini de baluri;
Pe scari de marmura, prin vechi portaluri,

Poezie de Mihai Eminescu

Viata, dublu mixt
Traiesc aici, dar ma simt ca sunt departe,
Din ce in ce mai singur si mai trist,
Nici nu mai stiu cat pot sa rezist,

Poezie de Adrian Paunescu

Viata

Cand aud vreodata un rotund egumen,
Cu foalele-ncinse si obrazul rumen,
Povestind ca viata e calea durerii

Poezie de Mihai Eminescu

De umarul tau se reazima viata
Paula mergi la targ pentru frumusetea ta suava
Sa-ti cumperi vopsele si ciorapi de matasa
Mi-au strepezit dintii visele tale cand mi le-ai intins pe tava

Poezie de Constantin Nisipeanu

Pagini:
1 2 3 4

Adevar
Amintiri
Bani
Bebe
Boala
Bucurie
Calatorii
Casatorie
Copilarie
Credinta
Curaj
Dans
Dragoste
Eroism
Familie
Flori
Frica
Frumusete
Iarna
Incredere
Ingrijorari
Iubire
Lacomie
Libertate
Munca
Natura
Pace
Pierderi
Ploaie
Prietenie
Primavara
Putere
Rasism
Razboi
Respect
Saracie
Scoala
Simpatie
Singuratate
Soare
Speranta
Succes
Tinerete
Toamna
Vara
Viata
Viitor
Vise

 



Copyright 2024 © Poeziile sunt proprietatea poetilor. Toate poemele sunt reproduse in scop educational pentru informarea utilizatorului.Contact (Poeziile.com - Portal de poezie romaneasca )
Mari poeti romani